Met hoge snelheid door voetgangersgebied

zaterdag 13 februari 2016

Geldermalsen - Een 24-jarige man uit Geldermalsen is vrijdagavond 12 februari aangehouden nadat hij in de Geldersestraat met zijn personenauto in een voetgangersgebied bijna tegen mensen aanreed en omdat hij doorreed nadat hij tegen een geparkeerd staande auto botste.

De politie kreeg rond 21.00 uur de melding dat op de Geldersestraat een aanrijding zou hebben plaatsgevonden en dat de veroorzaker zou zijn doorgereden.

 

 

 

Uit een eerste onderzoek bleek dat een personenauto die werd bestuurd door de 24-jarige man met hoge snelheid door het voetgangersgebied in de Geldersestraat was gereden en dat mensen hadden moeten wegspringen voor deze auto. Ook zou de bewuste auto zijn doorgereden nadat deze tegen een geparkeerd staande auto was gebotst.

 

 

 

Aan de hand van het kenteken van de auto en getuigenverklaringen, kon de bestuurder korte tijd later worden aangehouden.

 

 

 

Op het politiebureau werd bij de man een blaasproef afgenomen. Hij blies een promillage van 345 ug/l, waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

 

 

 

 

 

2016074605 / 2016074689

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Neerijnen | 112 alarmeringen Neerijnen | Goedkoop Tanken in Neerijnen | Supermarkten in Neerijnen | Weerbericht Neerijnen